Skip to content

Ondernemersprijzen Achterhoek (regie)

Ondernemersprijzen Achterhoek 2019 was een initiatief van Businessclub de Graafschap, VNO-NCW en Rabobank Graafschap. Productie: Judith Banning (Profilers) en Judith Roelofsen (BC de Graafschap). Presentatie Sjoerd Weikamp. Video Smash Media. Regie Wim Maatman. Fotografie Carlo Stevering.

Documentaire 50 jaar Amphion

In 1968 behoorde Amphion tot een van de modernste schouwburgen in Europa. 50 Jaar later is Amphion voor de derde maal uitgeroepen tot beste schouwburg van Nederland. Welke regionale rol speelt Amphion? Concept, regie en montage Wim Maatman. Camera Patrick Spoel.

Herdenking Bombardementen

Doetinchem werd april 1945 getroffen door 3 bombardementen, waarbij 60% van de binnenstad vernietigd werd. Speciaal voor de herdenking in 2019 werd een requiem gecomponeerd door Teun van de Steeg en tijdens de plechtigheid gespeeld.

Mooi Koorman Jubileumshow

De jubileumshow van het mannenkoor Mooi Koorman in de vorm van een wereldreis. Productie Peter Groeskamp. Producer JoAnn Gerritsen. Regie Wim Maatman. Fotografie: Jessica de Lepper

Veur Altied

Schouwburg Amphion verandert in een voetbalstadion. Een terugblik op 65 jarig jubileum van voetbalclub De Graafschap. Script Sjoerd Weikamp, Eddy Buiting en Dennis van Amerongen. Regie Wim Maatman. Registratie Patrick Spoel.
Back To Top